Краля на поп фолка Азис и чалга фурията Меди влезнаха в

...
Краля на поп фолка Азис и чалга фурията Меди влезнаха в
Коментари Харесай

Азис и Меди си го премериха пред всички

Краля на поп фолка Азис и чалга фурията Меди влезнаха в пряк спор кой е по-по-най, като за задачата си спретнаха същински вербален двубой. Двамата дадоха отговор на въпроси на почитателите си в Инстаграм, както е съвременно в последно време.

На въпрос какво е възприятието да си най-известният в България, Меди дава отговор да питат Азис, а той от своя страна също прехвърля отговора към Меди с думите: " не си ти, когато си непретенциозен ".

 undefined

 undefined

Така сред двамата се заформи бурен обществен чат, в който не пропуснаха и да се захапят здраво. Меди даже му съобщи да си готви манджите и да не се обажда доста. " Носи си брокатните облекла и не се занимавай с мен ", изстреля Азис.  " Не спирай да завиждаш ", незабавно му отвръща Меди. 

Запитани дали биха създали нов дует заедно и двамата дават отговор изрично: " Не ", " Абсурд ".

В Инстаграм още веднъж подсетиха на Костинбродския спавей за Антонио, само че той продължава в духа " не го познавам, не знам за кого говорите ", написа " Телеграф ".

Новата чалга хала Меди пък разкри, че не е самичък - " всички от зодия близнаци знаят какво имам поради ". Освен това стана ясно, че Меди не си пада единствено по млади девойки, а харесва и по зрели жени

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР